ZONA TIJELA

UZ sonde –Masaže

kavitacija+RFtijelaelektrostimulacija,ultrazvuk,

vakuum terapija, lipo laser .

                             KAVITACIJA+

Ultrazvučna kavitacija + je najefikasniji postupak za uklanjanje masnog tkiva na bokovima, zadnjici i stomaku .

RESET ZONA nudi razne kombinovane pakete koji daju odlične rezultate . Rezultati kavitacije su vidljivi već u prvoj nedelji . Maksimalni rezultati zahtevaju najmanje 6-10 tretmana po regiji, u zavisnosti od veličine same regije. Međutim, praksa je pokazala da većina klijenata izgubi u obimu min 1 cm nakon samo jednog tretmana uz sondama.  Rezultati su individualni i zavise i od regije koja se tretira, debljine masti i discipline samog klijenta po pitanju fizičke aktivnosti i ishrane.

Promjene će se videti tokom narednih nekoliko nedelja. U kliničkim ispitivanjima 12 nedelja nakon tretmana, 9 od 10 ljudi videli su veliki gubitak i smanjenje u obimu tretirane regije . Kavitacija je bezbolan tretman koji traje  45-60 minuta u zavisnosti od toga koja je  kombinacija tretmana izabrana za odredjenog klijenta .

Mogu se tretirati i dve regije tela u toku jednog tretmana. Vremenski minimum izmedju dva tretmana je 48h a vreme između dva tretmana iste regije je 7 dana.

Poželjno je  da se nakon odradjenog tretmana  narednih dana  poveća unos tečnosti (u naredna 24 sata obavezo je popiti 2 l vode), obroci budu sa što manje masti  i pojača fizička aktivnost. Potrebnu pojačanu fizičku aktivnost naše klijentkinje dobiju EMS treningom , što dovodi do ubrzanog sagorijevanja oslobođene masti.

MASAŽE TIJELA

 Masaža je drevna terapeutska vještina koja nam  donosi  brojne zdravstvene koristi . Neki od njih su: opuštanje cijelog tijela, ubrzavanje cirkulacije, smanjenje bolova u mišićima, detoksikacija organizma, poboljšanje sna, smanjenje stresa, poboljšanje varenja, regulacija krvnog pritiska, zatezanje kože, smanjenje celulita, poboljšanje koncentracije, jačanje imuniteta.

Masaža  povećava cirkulaciju krvi u tijelu, što znači da donosi više kiseonika, a odnosi štetne materije iz ćelija organizma. Takođe može pomoći bolnim mišićima i zglobovima, povećati gibkost kože i tijela. Možemo  reći da je ona preventivna metoda protiv nakupljanja stresa.

Mišići ispunjeni kiseonikom i relaksirani od ruku terapeuta uz razna etarska ulja  zahvalno će vam “odgovoriti” smanjenom napetošću, a vaše tijelo će uživati u novoj količini zdrave energije. Sve to zajedno će Vas  učiniti manje umornima i spremnima za nove poslovne i druge obaveze. Veoma dobro djeluje na naše raspoloženje i uopšte, na zdravlje.

U našem salonu ljepote možete zakazati masaže koje su namenjene opuštanju, otklanjanju bolova, problema kod sportskih povreda ili uklanjanju celulita:

  • Relax masaža ( moguće je organizovati i kao masažu za dva klijenta )
  • Sportska masaža ( moguće je organizovati i kao masažu za dva klijenta )
  • Terapeutska masaža ( moguće je organizovati i kao masažu za dva klijent
  • Anticelulit masaža ( moguće je organizovati i kao masažu za dva klijenta )
  • Antistres masaža ( moguće je organizovati i kao masažu za dva klijenta )

 

RELAX MASAŽA

Relax masaža je blaga, prijatna ručna masaza kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju mišića.

Izaziva dobro raspoloženje, podstiče opuštanje i smatra se inicijalnim korakom u pomoći organizmu da se oslobodi hormona stresa.

Može se raditi relax ili parcijalna relax masaza pojedinih delova tela (nogu, stopala, leđa, ruku, stomaka, grudnog koša, vrata i lica). Tokom tretmana se koristi kombinacije  ulja za masažu tijela, koje  su  osmišljene samo za Vaša istančana čula i maksimalan  efekat.

Umetnost pokreta sjedinjena sa jedinstvenim aromaterapijskim doživljajem vodi klijente u stanje blaženstva.Može se kombinovati sa EMS masažom.

SPORTSKA MASAŽA

Ovo je vrsta masaže u kojoj se upotrebljavaju specijalni zahvati koji imaju za cilj bržu i potpuniju pripremu sportiste za treninge, intenziviranje i produžavanje vremena samog treninga i povećanja sportske moći. Omogućava i brže i potpunije odstranjivanje svih nepoželjnih ili štetnih posledica zbog pojačane fizičke aktivnosti.

Indikovana je kao neophodna kod svih sportova i svih sportista. Zato je potrebno u svim programima za treniranje pojedinih sportista ili grupa, racionalno i kontinuirano primeniti i upotrebu masaže. Tokom masaza  koristi se   ulje za masažu tijela, koje je osmišljeno  za  maksimalan terapeutski efekat.

Može se kombinovati sa EMS masažom.

TERAPEUTSKA MASAŽA

Terapeutska masaza leđa predstavlja spoj nekoliko različitih manualnih tehnika masaže, dodatno obogaćena mešavinom esencijalnih ulja koja znatno redukuju bol i uspešno otklanjaju nakupljenu napetost.

Terapeut tokom ove masaže deluje na bolno ili napeto mesto, te prodire dublje u mišićno tkivo.

Cirkulacija postaje bolja, mišići leđa i vrata se opuštaju, postaju bolje prokrvljeni, što se manifestuje kao osećaj lakoće i opuštenosti.

Veoma  je djelotvorna kod osoba koje zbog posla provode dosta vremena ispred računara, pa osjećaju ukočenost vrata i ramena.

Nakon samo jedne masaže osjetićete poboljšanje u smislu smanjenja ukočenosti gore pomenutog dijela tijela. Tokom tretmana se koristi  ulje za masažu tijela, koje je osmišljeno samo za Vas.

Može se kombinovati sa EMS masažom.

ANTICELULIt MASAŽA

Celulit se nalazi neposredno ispod kože u vezivnom tkivu, između ćelija, krvnih sudova i limfnih puteva. Ove naslage vremenom vrše pritisak na zdravo tkivo, zagušuju ga i nedozvoljavaju normalnu i redovnu razmenu materija. Celulit ume da bude veoma uporan a jedna od najdelotvornijih metoda borbe protiv njega su anticelulit masaže.

Ona osim što je djelotvorna kod otklanjanja celulita, blagotvorno djeluje i na poboljšanje cirkulacije i zatezanje kože.

Ona predstavlja najpriprodniji način da se tijelo oslobodi toksina nagomilanih u masnim ćelijama, čime se tijelo definiše, noge se izdužuju i smanjuje se obim butina i zadnjice, razbijaju se nagomilane naslage u potkožnom tkivu, koje su ujedno i uzročnik pojave celulita.

Koristi  se ulje za masažu tijela, koji je osmišljen samo za Vaša istančana čula i maksimalan terapeutski efekat čineći kožu elastičnom, gipkom i zategnutom. Ulje se koristi za manuelnu anticelulit masažu.

Može se kombinovati sa EMS masažom.

 

ANTISTRES MASAŽA

Kod ove vrste masaže koriste se tehnike koje će dati najbolje efekte u ublažavanju tegoba izazvanih stresom i lošim životnim navikama. Dovodi do eliminacije otrova iz organizma, postizanju relaksacije i boljeg raspoloženja. Tokom tretmana se koristi  antistes ulje za masažu. Na ovaj način se postiže i maksimalan terapeutski efekat. Može se kombinovati sa EMS masažom.